Om Fod-Klinikken

Det er vigtigt at vi holder vores fødder i så god stand som mulig. Fodpleje er en grundig behandling af fødder der har hård hud, revner i hælene, problemer med neglene eller ligtorne. Fodpleje er også for livsnydere der gerne vil vedligeholde fødderne eller bare forkæle sig selv. Fod-klinikken har siden 2006 været en lokal klinik og forhandler af produkter der er kendt for deres høje kvalitet. De vare der føres i Klinikken, bliver også ført på vores webshop Fod-klinikken.dk.

Produkter der føres

Gehwol plejeprodukter

I fodklinikken anvendes og sælges plejeprodukter fra Gehwol. Gehwol er en serie af produkter, som blandt andet omfatter kølende fodcreme med mint, creme til bibeholdelse af føddernes naturlige fedt- og fugtighedsbalance og fodbad-sæbe med rosmarin, bjergfyr og lavendel.

Arcopedico

Arcopédico sko er enestående ved, at skoen tilpasser sig foden - ikke omvendt! De er så behagelige at have på, de nærmest virker som en meget kraftig strømpe. Man mærker ikke at man har sko, der er plads til både knyster og skæve tæer og de er samtidig smarte.
Både sålen og overstykket har en enestående fleksibilitet, som garanterer, at skoene aldrig trykker eller strammer om foden. De tager kort sagt facon efter fødderne og har samtidig den evne, at de støtter dagen igennem, så fødderne aflastes og afstresses. På den måde opnås en optimal komfort og på længere sigt sundere fødder.

Andre informationer

Parkeringsforhold

Der er gode parkerings muligheder ved fodklinikken.

Adgangsforhold

Adgang uden trapper og trappetrin.

Toiletforhold

FodKlinikken er udstyret med toilet med gode adgangsforhold.

Tilskud til fodbehandling

Pensionister kan søge kommunen om et udvidet helbredstillæg og derved få dækket op til 85% af udgifterne. Esbjerg Kommune Helbredstillæg